ΑΠΟΨΕΙΣ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ STOXASTIS1963

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Ηγούμενος Εφραίμ.....μία άλλη ΑΠΟΨΗ

              Εκ προοιμίου δηλώνεται απερίφραστα και είναι η πάγια θέση για τις " ΑΠΟΨΕΙΣ ", ότι η δικαιοσύνη πρέπει να παραμένει στο  "απυρόβλητο" όντως ανεξάρτητη.
       Για όλο το θέμα της λίμνης Βιστωνίδας και όσον αφορά τις πτυχές , λεπτομέρειες και τη διαχρονική πορεία του , οι "ΑΠΟΨΕΙΣ" εύλογα δεν μπορούν να έχουν ίδια τοποθέτηση . Εκείνο όμως για το οποίο εκτιμούν και εκφέρουν άποψη , είναι ότι υπάρχει διάχυτη η πεποίθηση στους συμπολίτες μας , ότι είχαμε αλλεπάλληλες Εξεταστικές Επιτροπές της Βουλής για το υπόψη θέμα και ουδέν αποτέλεσμα ...για τους εμπλεκόμενους πολιτικούς...ΓΙΑΤΙ ;...  Απλούστατα... για να καλύψουν , όπως όλες τις φορές  τα ανομήματα τους , με υπέρμαχο προστάτη και προμετωπίδα την "πολιτική ευθύνη " και ευρύτερα τον νόμο περί " Ευθύνης Υπουργών ". 

      Σε καμία των περιπτώσεων μπορούμε να δεχθούμε ότι ο μοναδικός υπεύθυνος είναι μόνον ο ηγούμενος Εφραίμ στο  θέμα της Βιστωνίδας , αλλά την εξίσου ευθύνη , αν όχι μεγαλύτερη , έχουν οι πολιτικοί εκείνοι , οι οποίοι διαχρονικά χειρίστηκαν την υπόθεση και υπέγραψαν τα απαιτούμενα έγραφα για να υλοποιηθούν οι όποιες ανταλλαγές - παραχωρήσεις . 

           Μετά από τα παραπάνω που αναφέρθηκαν και  την απόφαση της δικαιοσύνης για την προφυλάκιση του ηγούμενου Εφραίμ,  εκτιμάται , ότι καταδεικνύεται σαφέστατα το ένοχο της όλης υπόθεσης .   Επομένως οδηγούμαστε με σαφήνεια   στην ενοχή και των εμπλεκομένων πολιτικών , άσχετα αν με την κάλυψη που τους παρέχει ο προαναφερθείς νόμος  ,  τον οποίον ψήφισαν για να είναι ασφαλώς προστατευμένοι , όταν αξιόποινες πράξεις θα τους έφερναν απέναντι στη δικαιοσύνη ,  όπως η αναφερόμενη .
Η...μία άλλη άποψη... που αναγράφεται στην επικεφαλίδα , είναι  η εκτίμηση από τις  "ΑΠΟΨΕΙΣ" , ότι η προφυλάκιση του ηγούμενου Εφραίμ αποτελεί σαφή κόλαφο και "ράπισμα" για τους εμπλεκόμενους πολιτικούς , καθόσον τους καθιστά ξεκάθαρα ένοχους στην εκτίμηση και στην συνείδηση των πολιτών...

Δεν υπάρχουν σχόλια: