ΑΠΟΨΕΙΣ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ STOXASTIS1963

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

ΗΜΕΤΕΡΟΙ - ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ και τα ΚΑΡΝΤΆΣΙΑ...

     Η επικαιρότητα και πάλι φέρνει στο φως της καθημερινότητας την δημοσίευση από τις ΑΠΟΨΕΙΣ, που ανάρτησαν πριν από ενάμιση χρόνο περίπου.

      Οι  ΑΠΟΨΕΙΣ έχουν αναφερθεί  παλαιότερα στις λέξεις της επικεφαλίδας της παρούσης δημοσίευσης επανειλημμένα. 

   Τα γεγονότα όμως σήμερα και  οι κατά συρροήν αποκαλύψεις ατασθαλιών, φοροδιαφυγών, οικειοποιήσεις   και καταχρήσεις δημοσίου χρήματος  καταμαρτυρούν και παρουσιάζουν με βεβαιότητα τις τότε εκτιμήσεις να επαληθεύονται... όσον αφορά την έμμεση ή και την άμεση σχέση πολιτικών προσώπων.

Πρέπει όμως να τονίσουμε και θα ήταν παράλειψη εάν δεν το κάναμε ότι οι ΑΠΟΨΕΙΣ δεν θα αναφερθούν συλλήβδην για όλους τους πολιτικούς  , αλλά για εκείνους που διαχειρίστηκαν καθ'οιονδήποτε τρόπο δημόσιο χρήμα και όχι πάντως όλους γενικώς .


       Το παλιό... και νέο φρούτο με τις λίστες φοροφυγάδων και μη , πάνε και έρχονται και χορεύουν το "μπαλέτο της ντροπής"... 
Αποτέλεσμα εικόνας για paggalosΜαζι τα φαγαμε, μονοι μας τα χρωσταμε        Ερχόμαστε τώρα στο προκείμενο ... Που είναι η ευθιξία σας κύριοι πολιτικοί ( δεν την είδαμε μέχρι σήμερα) , όταν ο επώνυμος κ. αντιπρόεδρος κυβέρνησης , σας έλεγε επανειλημμένα τα  περιβόητα  <<.......τα φάγαμε>> και <<συνεχίζουμε ........να τα τρώμε>>  , ποία η αντίδρασή σας ... καμία ....αλλά  ,"ποιήσατε την νήσσαν", δηλαδή παραδεχτήκατε εμμέσως , ότι ενδέχεται , πράγματι να τα φάγατε , όπως ο κ. αντιπρόεδρος είχε λεκτικά αποφανθεί... Έτσι παραμένετε ένοχοι στη συνείδηση του απλού πολίτη , αφού δεν αντιδράσατε και να ανακαλέσετε τότε στην "τάξη" τον κ. αντιπρόεδρο...
Αφαίρεσα την λέξη << μαζί.........>> για να τονίσω , όπως και παλαιότερα , ότι το <<μαζί....>> δεν πρέπει να αναφέρεται στον απλό πολίτη και αυτό το αποδεικνύει περίτρανα η σημερινή τραγική κατάσταση και οι αποκαλύψεις σε μίζες  που ενδημούν στη χώρα αλλά είναι αυτοί... και μόνον αυτοί... δηλαδή :

Οι ημέτεροι , αυτούς που διορίζατε με τους παχυλούς και τους απίθανους μισθούς , σε θέσεις "κλειδιά"για να καλύπτουν τις "πομπές" σας.

Οι παρατρεχάμενοι για να εξασφαλίσετε την επανεκλογή σας , φυσικά όχι με το αζημίωτο , κάνατε τα στραβά μάτια σε ατασθαλίες πάσης φύσεως οικονομικής υφής όπως: 
Φοροδιαφυγές και μαύρα χρήματα σε καταθέσεις εξωτερικού.
Υπερτιμολογήσεις προμηθειών και κατασκευής έργων , για να υπάρξουν οι προϋποθέσεις εκείνες, ώστε να επιτευχθεί η κάλυψη του παραγόμενου μαύρου χρήματος. 
Χαριστικές αναθέσεις έργων , τα οποία ξεκινούσαν με κάποιους προϋπολογισμούς για να καταλήξουν τελικά,  το δημόσιο να πληρώσει το πολλαπλάσιο αυτών.

Τα "καρντάρσια" άτομα συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος , που ανελάμβαναν την φυγάδευση , του πλεονάζοντος χρήματος , από της κάθε είδους λαμογιές και εν πολλοίς μαύρο , για την εξασφάλισή του σε τράπεζες εξωτερικού , υπεράκτιες εταιρείες (ofshore) και σε νησιώτικους παραδείσους...

        Μέρα με την ημέρα οι αποκαλύψεις έρχονται η μία πίσω από την άλλη , ξεσκεπάζονται ,  φανερώνονται και παρουσιάζονται , κυρίως από τύπο , μετά από έρευνες ακραιφνών δημοσιογράφων , απίθανες καταχρήσεις εξουσίας , διασπαθίσεις και οικειοποιήσεις του δημόσιου χρήματος και του πλούτου της χώρας Τονίζω ιδιαίτερα και λέω ακραιφνών δημοσιογράφων , σε αντιδιαστολή με ορισμένους "παπαγάλους ή παπαγαλίνες"που θέλουν να μας παρουσιάζουν το άσπρο... μαύρο , κατά το δοκούν των πατρόνων τους και κατ' αυτόν τον τρόπο να αμαυρώνουν το δημοσιογραφικό λειτούργημα.
        Εσείς οι δύο , από τους βασικούς  πυλώνες της δημοκρατίας ,  οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι , πρέπει να αντιδράσετε και να επιδιώξετε το συντομότερο την αυτοκάθαρση και να "ξεπλύνετε" τους χώρους σας από τα στοιχεία εκείνα που δυσφημούν και βυθίζουν στην ανυποληψία το λειτούργημά σας και σας έχουν καταστήσει στη συνείδηση του Έλληνα πολίτη υπεύθυνους για την σημερινή τραγική κατάσταση που ζει  η χώρα . Η απόγνωση και η ανέχεια έχουν επιδράσει τόσο βαθιά στο ψυχισμό των πολιτών , ώστε πολλοί να επιζητούν την αυτοχειρία σαν λύτρωση...
    
   Η μεσαία τάξη των Ελλήνων έχει κυριολεκτικά καταστραφεί ανεπανόρθωτα για πολλά - πολλά χρόνια . Η χαμηλή τάξη έχει σταλεί στα τάρταρα και έχει καταδικαστεί στην πλήρη ένδεια σε τέτοιο βαθμό , ώστε να μην μπορούν να εξασφαλίσουν τα άκρως απαραίτητα  , για να κρατηθούν στη ζωή .
  
Αποτέλεσμα εικόνας για μπουγάδα -μανταλάκια    Πολλοί μιλάνε για "μανταλάκια και μπουγάδες" , τα άπλυτα όμως δεν τα βάζεις να κρέμονται στα μανταλάκια , αν δεν προηγηθεί η μπουγάδα και η κάθαρση . Το ερώτημα λοιπόν τώρα είναι ποίοι  θα  τα ξεπλύνουν , αυτοί που τα λέρωσαν και κοιτάζουν με πολιτικά τερτίπια να υποβαθμίσουν τους..."λεκέδες" .

      Κύριοι πολιτικοί και κυρίως της σημερινής κυβέρνησης που έχετε την εξουσία , ψηφίστε  τάχιστα την κατάργηση του νόμου  "περί ευθύνης υπουργών" και μάλιστα , ως μηδέποτε ψηφιστείς.. δηλαδή με πλήρη αναδρομική ισχύ, εάν είναι αυτό δυνατόν.  Δώστε στην δικαιοσύνη όλες τις ατασθαλίες , λαμογιές και καταχρήσεις του δημόσιου χρήματος , αφού όμως προηγουμένως την θωρακίσετε με τα απαραίτητα (απαιτούμενο προσωπικό και υλικοτεχνικά μέσα).
Μέχρι τώρα κωφεύετε , (εκτιμάται εσκεμμένα ) , εδώ και πολλά χρόνια ,  ώστε η αναπότρεπτος συσσώρευση μεγίστου όγκου δικογραφιών να αποτελεί κατά κάποιο τρόπο , φραγμό για την εκδίκαση "εν ευθέτω χρόνω" σοβαρών και μη υποθέσεων , ώστε να διαλευκανθούν και να επιβληθούν τα δέοντα .

     Ως επωδός για το παρόν ιστολόγιο, οι ΑΠΟΨΕΙΣ τονίζουν και προτρέπουν , όσοι άγγιξαν και καταχράστηκαν δημόσιο πλούτο και χρήμα , εκτός της όποιας ποινικής ευθύνης , πρέπει να τύχουν και την κατ'αναλογία δήμευση... 
          

     

Δεν υπάρχουν σχόλια: