ΑΠΟΨΕΙΣ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ STOXASTIS1963

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Διευκρίνηση... σε Ερώτημα

Οι ΑΠΟΨΕΙΣ ρωτήθηκαν ποίους εννοούν (Ημέτερους, Παρατρεχάμενους και "καρντάσια") , λέξεις (χαρακτηρισμοί), που αναφέρονται στην πρόσφατη δημόσια ανάρτηση με ημερομηνία  9-10-2015 και με τίτλο <<Κυβερνητικές Υποσχέσεις... λαοπλάνες ή Όχι>>. 
Αναδημοσιεύουν παρακάτω το απόσπασμα, που αναφέρετε διευκρινιστικά, σε παλαιότερη ανάρτηση (24-12-2013), με τον ομώνυμο τίτλο, από το χρονολόγιο του blog.  (Ημέτεροι,παρατρεχάμενοι και "καρντάσια").
                              *****
<<...Οι ημέτεροι , αυτούς που διορίζατε με τους παχυλούς και τους απίθανους μισθούς , σε θέσεις "κλειδιά" για να καλύπτουν τις "πομπές" σας.

Οι παρατρεχάμενοι για να εξασφαλίσετε την επανεκλογή σας , φυσικά όχι με το αζημίωτο , κάνατε τα στραβά μάτια σε ατασθαλίες πάσης φύσεως οικονομικής υφής όπως: 
Φοροδιαφυγές και μαύρα χρήματα σε καταθέσεις εξωτερικού.
Υπερτιμολογήσεις προμηθειών και κατασκευής έργων , για να υπάρξουν οι προϋποθέσεις εκείνες, ώστε να επιτευχθεί η κάλυψη του παραγόμενου μαύρου χρήματος. 
Χαριστικές αναθέσεις έργων , τα οποία ξεκινούσαν με κάποιους προϋπολογισμούς για να καταλήξουν τελικά,  το δημόσιο να πληρώσει το πολλαπλάσιο αυτών.

Τα "καρντάρσια" άτομα συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος , που ανελάμβαναν την φυγάδευση , του πλεονάζοντος χρήματος , από της κάθε είδους λαμογιές και εν πολλοίς μαύρο , για την εξασφάλισή του σε τράπεζες εξωτερικού , υπεράκτιες εταιρείες (ofshore) και σε νησιώτικους παραδείσους...>>

Δεν υπάρχουν σχόλια: