ΑΠΟΨΕΙΣ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ STOXASTIS1963

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Καθημερινότητα... Διαδίκτυο - TV.

Αποτέλεσμα εικόνας για μιζαδόροιΟι"οικονομισάριοι" ένθεν και ένθεν "διαδίκτυο" και blogs, προκειμένου να μας πλασάρουν τις διαφημίσεις για την εύκολη "κονόμα" τους, αναρτούν  βαρύγδουπους τίτλους, οι οποίοι ουδεμία  έχουν  σχέση, με το ακολουθούν κείμενο της ανάρτησης.  Δηλαδή... μας πουλάνε "φύκια για μεταξωτές κορδέλες".  Το δε χείριστο είναι εκεί, που θέλεις να διαβάσεις κάποιο κείμενο, πετάγεται, ή (κατ' άλλους ποιο κομψά), "αναδύεται" η διαφήμιση και  καλύπτει ένα μέρος του κειμένου, ώστε... ετσιθελικά...  να πάρεις το μήνυμα της διαφήμισης...
Αποτέλεσμα εικόνας για τζόγοςΑλλά και αυτή η TV τι σου λέει (πρωί- μεσημέρι-βράδυ) τζόγος... τζόγος... τζόγος , εξαπατούν τους αφελείς, για το εύκολο, σίγουρο και επαίσχυντο  κέρδος. Το όλο θέμα του τζόγου, μέρα με την ημέρα, παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις...  Είναι καιρός να επέμβει δια του εισαγγελέα η δικαιοσύνη.
Αποτέλεσμα εικόνας για Tv

Φυσικά και το υπόλοιπο πρόγραμμα των TV είναι για τα "μπάζα", τα κουτσομπολιά και τα μαγειρέματα κυριαρχούν καθημερινά. Ελάχιστες εκπομπές μπορεί να είναι άξιες παρακολούθησης.
Οι δε ειδήσεις παραλείπουν πολλά... από αυτά που έπρεπε να μας παρουσιάσουν. Αρκούνται να μας αραδιάζουν αυτά, που συμφωνούν με τις πολιτικές θέσεις των  πατρόνων των TV.

Δεν υπάρχουν σχόλια: