ΑΠΟΨΕΙΣ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ STOXASTIS1963

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Τι Ακούσαμε...τι Γράφτηκε... τι Έγινε


Έχουμε ξεφύγει τελείως;;;  ή βρισκόμαστε σε καταφανέστατη κρίση Εθνικής υπόστασης;;;
Το λέω αυτό και παραθέτω τα παρακάτω:

Μνημείο του Κεμάλ Ατατούρκ στη Θεσσαλονίκη. "Ο Κεμάλ γιόρτασε το θρίαμβό του με τη μεταβολή της Σμύρνης σε τέφρα και την τεράστια σφαγή του εκεί χριστιανικού πληθυσμού"

  • "Συνωστισμό" στο λιμάνι της Σμύρνης το 1922. "Χιλιάδες Έλληνες συνωστίζονται στο λιμάνι προσπαθώντας να μπουν στα πλοία και να φύγουν για την Ελλάδα...\" 

  • Απώλεια νησιών Αιγαίου.  «Νομίζετε ίσως ότι δεν απειλούμαστε τώρα ως χώρα, μόνο κάποια νησιά μάς ζητάει ο Ερντογάν. Και να χάσουμε μερικά νησιά δεν πειράζει. Τα νησιά θα τα ξαναπαίρνουμε πάντοτε.
(Πρέπει να χυθεί ποταμός αίματος για να πάρουμε τα Νησιά πίσω. Εάν πρόκειται γι' αυτό , τότε περήφανα να χύσουμε το αίμα μας, για να μην μας τα πάρουν κ. Υπουργέ.)

  • Φωτισμός του Δημαρχείου της Αθήνας. "...τονίζεται πως το κτίριο βάφτηκε στα χρώματα της τουρκικής σημαίας προς ένδειξη διαμαρτυρίας για την πολύνεκρη επίθεση".
 Το θλιβερό είναι, ότι αυτά και όχι μόνον, πρεσβεύονται και διατυπώνονται από δημόσια άτομα, που εκπροσωπούν την Εξουσία. (Υπουργοί- Βουλευτές-Δήμαρχοι).
Εάν υπερβάλλω, ενδεχομένως για κάποιους, ζητώ συγνώμη. Αυτή όμως είναι η τοποθέτησή μου, την οποία απόλυτα και εσώψυχα  πιστεύω και εμμένω σε αυτή, ότι το όλο θέμα είναι <<...θλιβερό...>> και σε <<...καταφανέστατη κρίση Εθνικής Υπόστασης...>>

Δεν υπάρχουν σχόλια: