ΑΠΟΨΕΙΣ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ STOXASTIS1963

Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Μακεδονία - FYROM


Αποτέλεσμα εικόνας για Μακεδονία Ελλαδα

Πολλοί ... δυστυχώς... ημέτεροι λένε, αρθρογραφούν , ότι η ονομασία FYROM περιέχει την λέξη Μακεδονία....και ως εκ τούτου δεν πρέπει να έχουμε αντιρρήσεις για την ονομασία.

Η FYROM δόθηκε, ως μία πρόσκαιρη λύση, μέχρις οριστικοποιήσεως της ονομασίας των Σκοπίων . Η τελική ονομασία  όμως θα πραγματοποιηθεί μετά από την αμοιβαία προϋπόθεση και συγκατάθεσης Ελλάδας - Σκοπίων.

Από τότε μέχρι σήμερα τα Σκόπια λειτούργησαν και λειτουργούν υπογείως , με το σύνταγμά τους και όχι μόνον και θέλουν δε, να περάσουν ότι η Μακεδονία είναι ξεχωριστό έθνος στα Βαλκάνια.

Η θέση αυτή  των Σκοπίων , έχει συνταυτιστεί με την αντίστοιχη  παλαιότερη του Κομμουνισμού (εσωτερικού - εξωτερικού)....  Διαχρονικά η μεταβαλλόμενη θέση των Κομμουνιστικών Ελληνικών κομμάτων, την  κοινοποίησα  σε προηγούμενη  δημοσίευση  στις 24-1-2018 με τίτλο "Μακεδονικό... από τα Αριστερά Κόμματα".

Εάν πραγματοποιηθεί αυτό το έωλο όνειρο των Σκοπιανών, τότε με την θέλησή μας ανοίγουμε τις ορέξεις και τους "ασκούς του Αιόλου", για τους Αλβανούς, που βλέπουνε Ήπειρο, τους Τούρκους, που βλέπουνε Θράκη και τους Βούλγαρους Ανατολική Μακεδονία, αν και λόγω της Ε.Ε, έχουν σταματήσει να ομιλούν για έξοδο στο Αιγαίο.

Τελειώνοντας θέτω την προσωπική γνώμη μου, τονίζοντας ιδιαίτερα , ότι η Μακεδονία είναι μία και από αρχαιοτάτων χρονών ΕΛΛΗΝΙΚΗ και δεν πρέπει επ' ουδενί να χαλκεύσουμε αυτή την θέση. 




Δεν υπάρχουν σχόλια: