ΑΠΟΨΕΙΣ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ STOXASTIS1963

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Παράπλευρες..... Επιπτώσεις από το Όνομα "Βόρεια Μακεδονία"



Πολλά άλλα, ακολουθούν την ονομασία των Σκοπίων. 


Αποτέλεσμα εικόνας για μακεδονίαΈμμεσα αλλάζουμε εμείς το όνομα της Μακεδονίας μας, σε "Νότιο Μακεδονία" , αφού αναγνωρίζουμε την ύπαρξη της "Βόρειας Μακεδονίας" .Αυτό και μόνον αφήνει ανοικτό το πεδίο για μελλοντικές αλυτρωτικές θέσεις και διεκδικήσεις, που έπρεπε οπωσδήποτε...... να είχαν αποφευχθεί. Σε αυτό συνηγορεί και η παραδοχή του Μακεδονικού Έθνους, όπως επίσης και της γλώσσας .


Αποτέλεσμα εικόνας για θράκηΕάν παρ' ελπίδα και εφόσον υπάρξουν,(μη ορατές σήμερα), μελλοντικές εδαφικές ανακατατάξεις συνόρων, η Θράκη  (με κόκκινο χρώμα)  απομονώνεται τελείως από τον κορμό της Ελλάδας , και γίνεται ποιο εύκολη βορά για τους ελλοχεύοντες Τούρκους.


Αποτέλεσμα εικόνας για Αλβανία

Από την άλλη μεριά θα δημιουργήσει άλλες προϋποθέσεις από τις σημερινές διεκδικήσεις στην Αλβανία, για την Ελληνική Ήπειρο .  

Τέλος εκτιμάται, ότι οι συμφωνίες μεταξύ Κρατών, πρέπει να βλέπουν και να εξασφαλίζουν, εκτός του σήμερα , το διηνεκές μέλλον, όταν μάλιστα αυτές, αγγίζουν Εθνικά θέματα . Ας ελπίσουμε , ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε μελλοντικά προβλήματα από την ονομασία "Βόρειος Μακεδονία"......

Δεν υπάρχουν σχόλια: