ΑΠΟΨΕΙΣ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ STOXASTIS1963

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Αυτοκτονία.....ή.....Ενσυνείδητη.....Πράξη


          Ακούστηκε ...ευτυχώς από ελάχιστους...που πήγαν να συνδέσουν το γεγονός του τερματισμού της ζωής του συνταξιούχου φαρμακοποιού στο σύνταγμα , ότι είναι μια πράξη αυτοκτονίας , όπως αυτές που συμβαίνουν και θα συμβαίνουν μελλοντικά...Ώστε ούτε λίγο ούτε πολύ να "σκυλεύουν" το γεγονός , δηλαδή να λεηλατήσουν  το τόλμημα του ανδρός .

        Οι ΑΠΟΨΕΙΣ  τοποθετούνται με ευθύτητα και συνειδησιακή φόρτιση...  Ντροπή ...σε όλους όσους ομιλούν για αυτοκτονία... Είναι μία πεντακάθαρη πολιτική πράξη ,  που διεκδικεί επάξια την ιστορική καταχώρηση...   Ο ακραιφνής Έλληνας συνταξιούχος , ο οποίος θεληματικά και με πλήρη συναίσθηση του εγχειρήματος του , όπως καταφαίνεται πεντακάθαρα από τα τελευταία γραφόμενά του...  τερμάτισε την ύπαρξή του ...διαμαρτυρόμενος στην πλατεία Συντάγματος στο σύμβολο της Δημοκρατίας .
Η κόρη του εκτός της μέγιστης λύπης... πρέπει να είναι συγχρόνως υπερήφανη για τον υπέροχο πατέρα της .

Τα άδικα και αλλεπάλληλα επώδυνα μέτρα , περικοπών μισθών και συντάξεων , σε συνδυασμό με την άκρατη φορολογία και τα "χαράτσια", φέρνουν τον απλό πολίτη στην πλήρη απόγνωση και ένδεια  . Βλέπει λοιπόν ότι μέσα σε ελάχιστο χρόνο να του παίρνουν ετσιθελικά , ότι κέρδισε μετά από μόχθο δεκαετιών

Είθε η θυσία αυτή να ταρακουνήσει και να επιφέρει την δέουσα περισυλλογή , στους νυν κυβερνώντες και στους προσεχώς , όπως επίσης και σε όλους εμάς τους αγανακτισμένους .

Δεν υπάρχουν σχόλια: