ΑΠΟΨΕΙΣ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ STOXASTIS1963

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Οι Άνθρωποι...Ζούνε ...στον Κόσμο τους


             Πριν ακόμη ανακοινωθούν οι εκλογές οι "σκύλο-καυγάδες" όλων των πολιτικών , που εμφανίζονται στην TV ...καλά κρατούν... δηλαδή μία από τα ίδια "καρεκλάκιδες"....εδώ και χρόνια .

            Οι άνθρωποι συμπεριφέρονται λες και βρίσκονται σε άλλη χώρα ,    κοινώς στον κόσμο τους  .  Δείχνουν αναντίρρητα ότι δεν ενδιαφέρονται για τίποτε άλλο , από του να εξασφαλίσουν τη θέση τους στα έδρανα της βουλής , μετά τις προσεχείς εκλογές .

           Από την άλλη πλευρά όλοι τους ζητούν την ψήφο του Έλληνα πολίτη , τον  οποίο κυριολεκτικά έχουν "κατακρεουργήσει" οικονομικά και κυρίως τον συνταξιούχο και μισθωτό .

           Ο απλός πολίτης αισθάνεται την αδικία και η απελπισία να τον πνίγουν , βλέποντας , ότι μόνο αυτός πληρώνει το χρέος , που άλλοι  (κυβερνώντες -ημέτεροι-παρατρεχάμενοι και άλλοι πολλοί....) δημιούργησαν και ευθύνονται για τις λεηλασίες των προϋπολογισμών  εδώ και πολλές 10 ετίες και οι οποίοι παραμένουν μέχρι τώρα  στο απυρόβλητο ...

             Ας ευχηθούμε η νέα κυβέρνηση ,  που θα προκύψει από τις επερχόμενες εκλογέςνα ενσκήψει με την δέουσα σοβαρότητα στους πολίτες , που επλήγησαν κατά κόρον από τα άδικα και           δυσβάστακτα μέτρα , που έχουν συσσωρευθεί στις πλάτες τους και  να κοιτάξει , επιτέλους ,  να συλλάβει την φοροδιαφυγή των μεγάλων καρχαριών , οι οποίοι μέχρι τώρα καλύπτονται ασύστολα...  Τα οφέλη που θα προκύψουν για την οικονομία θα είναι πολλαπλάσια αυτών , που με τόση ευκολία πέρασαν στον ανήμπορο απλό πολίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: