ΑΠΟΨΕΙΣ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ STOXASTIS1963

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Οι Έλληνες Πολίτες δια της Ψήφου...... Μίλησαν



      Είναι πανκοίνως γνωστόν , ότι οι πολιτικοί κρίνονται εκ των αποτελεσμάτων της πολιτικής των . Αυτό θα προσπαθήσουν να κάνουν συνοπτικά οι  ΑΠΟΨΕΙΣ .

      Οι πολιτικοί μας δεν μπόρεσαν εγκαίρως να αντιληφθούν , ότι δίχως  την στήριξη του λαού ,  δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν οι επιβαλλόμενες ανατροπές των σημερινών δυσμενών οικονομικών δεδομένων της χώρας . Την ενισχυμένη διαπραγματευτική δύναμη των πολιτικών στις Δημοκρατίες την δίνει ο κυρίαρχος Λαός και μόνον αυτός .
Θα είχαν λοιπόν  την στήριξη του λαού σε μέγιστο βαθμό να διαπραγματευθούν , με μία νωπή εντολή ,  αφού έθεταν με κάθε ειλικρίνεια το εξόχως σοβαρό πρόβλημα της χώρας  και όχι να συμπράξουν με τα αισχρά διλήμματα των τοκογλύφων δανειστών και της τρόϊκας ,  οι τότε κυβερνώντες .
Μέγιστο σφάλμα ο μονόδρομος , που τους υποδείχθηκε... και τον ακολούθησαν άβουλοι και ερήμην του λαού .  
 Εκτός... εάν αυτόν τον μονόδρομο   τον ακολούθησαν άθελα... σε μορφή  ηθελημένων ...

      Καταλυτικό και μέγιστο λάθος τακτικής η στήριξη του πρώτου 1ου μνημονίου και από άλλο κόμμα , όπως επίσης και η στήριξη του 2ου μνημονίου από έτερο κόμμα . Ήταν όμως μέγιστο σφάλμα η στήριξη του κυβερνώντος κόμματος και από τα δύο κόμματα ,   το οποίο έντεχνα μεταλλάχθηκε σε κυβέρνηση "ειδικού σκοπού"  και κατ'αυτόν τον τρόπο και τα δυο προαναφερόμενα κόμματα στήριξαν έμμεσα πλην σαφώς το 1ο και 2ο μνημόνιο 

      Οι επιτυχείς και πονηροί ,  κατά τα άλλα ,  πολιτικοί  ελιγμοί του κυβερνώντος κόμματος , δεν ήσαν εκείνοι ,  όπως άρμοζε η περίσταση , δηλαδή η ευνοϊκή επίλυση  του τόσο σοβαρού θέματος της χώρας ,  αλλά  όπως διαφάνηκε ήταν για την μακροημέρευση των οφίτσιων των "καρεκλάκιδων" και των  δεσμεύσεων - συμφωνηθέντων στα μνημόνια .

      Έπρεπε λοιπόν η ετυμηγορία του Λαού να προηγηθεί όλων αυτών των κινήσεων και όχι να παρατείνεται η αγωνία του ,  η οποία διανθίστηκε αφειδώς , με άδικα και επώδυνα μέτρα ...

       Κύριοι της τρόϊκας ,  με τους πάτρωνες σας Ευρωπαίους και υπερατλαντικούς  με τα τσιράκια σας τους παρατρεχάμενους και τα παπαγαλάκια σας  ( για τους τελευταίους οι ΑΠΟΨΕΙΣ  έχουν δημοσιεύσει ανάρτηση   που τους χαρακτηρίζουν ως "δοσίλογους , εφιάλτες και νενέκους" ) , κάνατε μέγιστο λάθος υπολογισμού , που επιλέξατε την Ελλάδα για να στηρίξετε τις παγκόσμιες αλλαγές σας , στο χρηματοπιστωτικό - οικονομικό σύστημα , που θέλετε να  περάσετε και συγχρόνως   να αποδείξετε την επικυριαρχίας σας ...  Έχετε σκεφθεί έστω και για ελάχιστο χρόνο  , ότι η Ελλάδα δεν είναι τόσο πολύ εύκολη "λεία" ,  όπως τουλάχιστον μέχρι τώρα εσείς δείχνετε... 


            Η Ευρώπη δεν είναι "φέουδο" της Γερμανίας δηλαδή της Μέρκελ του Σόϊμπλε και των παρατρεχάμενων τους , αλλά ανήκει σε όλους τους λαούς της , οι οποίοι με αγνότητα αγκάλιασαν και ασπάστηκαν ακραιφνώς την ΙΔΕΑ της ενωμένης Ευρώπης μαζί με   τους πραγματικούς ηγέτες , δηλαδή αυτούς που πρωτοστάτησαν χωρίς ιδιοτέλεια στην αρχική διακήρυξη  για την ενωμένη Ευρώπη .

           Τέλος οι ΑΠΟΨΕΙΣ  επανέρχονται και τονίζουν , ότι έπρεπε οι πολιτικοί να είχαν δώσει προ πολλού τον λόγο στον κυρίαρχο Λαό και προτού γονατίσουν αμαχητί , στις ορέξεις των αδίστακτων τοκογλύφων δανειστών. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: