ΑΠΟΨΕΙΣ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ STOXASTIS1963

Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Συζητήσεις στη Βουλή

     Οι ΑΠΟΨΕΙΣ παρακολουθούν αυτές τις ημέρες τις ομιλίες στη βουλή όλων των κομμάτων , για τις φυλακές τύπου "Γ" , τους αναρχικούς , τους τρομοκράτες ,τους μετανάστες και τους λαθρομετανάστες.

     Γλαφυροί οι λαμβάνοντες τον λόγο. Η εκφορά του λόγου τους, γέμει με λογύδρια και κορώνες και σπαταλούν όλη την φαιά ουσία τους,  προκειμένου να υποστηρίξουν τις θέσεις και απόψεις τους και "ο χορός καλά κρατεί".... Η αντιπολίτευση να χαρακτηρίζει έωλα τα αναφερόμενα από την συμπολίτευση και τανάπαλιν, τα δε χειροκροτήματα πάνε σύννεφο,  με πρόσκαιρο αποτέλεσμα,  όλοι να έχουν δίκαιο στα λεγόμενά τους ... 

     Κύριοι πολιτικοί οι ΑΠΟΨΕΙΣ σας θέτουν το ερώτημα και στους 300σίους, να  μην αυτοχαρακτηρίζεστε μόνον ως "χειροκροτητές και καρεκλάκιδες", αλλά να δούμε πότε θα ασχοληθείτε πραγματικά  με υλοποιήσημα έργα και με την ίδια ζέση,  για τα επώδυνα και επονείδιστα, που έχουν συσσωρευθεί στις πλάτες κυρίως της μεσαίας τάξις και των φτωχών.  Το αποτέλεσμα γνωστό εδώ και 5 χρόνια, αλλά να σας το υπενθυμίσουμε, η μεσαία τάξη να έχει φτωχοποιηθεί και οι φτωχοί να έχουν καταστεί επαίτες του πιάτου φαγητού, τα δε εκατοντάδες χιλιάδες μικρά Ελληνόπουλα να στερούνται τα απαραίτητα για την ανάπτυξή τους και την εν γένει διαβίωσή τους. 
     
     Να δούμε, πότε λοιπόν, θα ασχοληθείτε σοβαρά και οι 300, χωρίς καυγάδες και κούφιες αντιπαραθέσεις, για τον μέσο και φτωχό Έλληνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: