ΑΠΟΨΕΙΣ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ STOXASTIS1963

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Παράδοξο ;;;; ή... Αντιπολιτευτική Θέση…

  Η βουλή των Ελλήνων , η κυρίαρχος της Ελληνικής Δημοκρατίας, της οποίας αυτά που ψηφίζονται και αποφασίζονται,  πρέπει να αποτελούν παραδοχές, καθόσον προέρχονται από την πλειοψηφία αυτής.

  Σήμερα μας κυριεύει το θέμα του δημοψηφίσματος , που ταλανίζει σοβαρά τους Έλληνες πολίτες μέχρις του κινδύνου διχασμού , από τις αναφερόμενες απαράδεκτες και ενίοτε εκβιαστικές ακρότητες, που κατά την εκτίμηση των ΑΠΟΨΕΩΝ ενέχουν και διολισθήσεις...

  Ψηφίστηκε λοιπόν από την βουλή, με ευρεία πλειοψηφία, η διενέργεια δημοψηφίσματος με θέμα ΟΧΙ στα προτεινόμενα μέτρα από τους  θεσμούς , ή ΝΑΙ σε αυτά.

 Το ψήφισμα, όπως προβλέπετε από το ΣΥΝΤΑΓΜΑ, πρέπει να έχει την έγκριση και να υπογραφεί, ως αποδεκτό, από τον πρώτο πολίτη της δημοκρατίας τον πρόεδρό της, όπως και έγινε.

 Η αντιπολιτευόμενη θέση, έρχεται τώρα να ερμηνεύσει (και μάλιστα υπάρχει προσφυγή από δύο πολίτες στο ΣτΕ),  ότι το  ΟΧΙ είναι, η Ελλάδα εκτός του ευρώ και ΕΕ, ενώ το ΝΑΙ είναι εντός. Αυτό όμως έρχεται σε άμεση αντίθεση με το ψήφισμα και μάλιστα προσπαθείτε παντοιοτρόπως να διακηρύξει αυτή την θέση , λέγοντας και από ορισμένους, όπως οι προαναφερόμενοι που προσέφυγαν στο ΣτΕ, ότι το ψήφισμα και η έγκριση από τον πρόεδρο της δημοκρατίας  είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΌ 

  Τα παραπάνω αναφερθέντα , έχω την εντύπωση και εκτιμώ, ότι κάθε καλοπροαίρετος πολίτης, πρέπει να συμφωνήσει, χωρίς κανενός κομματικού επηρεασμού, ότι αυτά είναι τα καθαρά γεγονότα, που ζούμε σήμερα, όσον αφορά το ψήφισμα και την ερμηνεία του. 

  Εκείνο λοιπόν , που απομένει είναι να κρίνουμε , όλοι εμείς οι πολίτες, την απόφαση της δημοκρατίας (βουλή -  πρόεδρος δημοκρατίας), σε αντιδιαστολή με την ερμηνεία, που υποστηρίζεται από την αντιπολιτευτική πλευρά.

  Η τελική κρίση όλων των Ελλήνων έγκειται και υλοποιείται με την απάντηση στις κάλπες και της ψήφου των , την Κυριακή της 5ης Ιουλίου του 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια: