ΑΠΟΨΕΙΣ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ STOXASTIS1963

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Ανίερες συζητήσεις.... στο Βάθος Ανατροπή;;;;;

  Τις τελευταίες ημέρες η παρουσίαση της καθημερινότητας από τα κανάλια των τηλεοράσεων, τους Ρ/Σ και τον ημερήσιο  τύπο, έχει ως αποτέλεσμα να "βομβαρδίζεται" κυριολεκτικά και καθ' όλο το εικοσιτετράωρο ο Έλληνας πολίτης.
Οι συζητήσεις που πραγματοποιούνται και οι θέσεις, που διατυπώνονται από ορισμένους, δίνουν το δικαίωμα να αυτοχαρακτηρίζονται, ώστε να καταταγούν, ως στημένες - αμπελοσοφίες, κατ' επίφαση δημοκρατικές, ανίερες, χλευαστικές, εκβιαστικές, εριστικές και τελικά να καταλήγουν στην τρομοκράτηση των Ελλήνων πολιτών.

  Εάν όμως δούμε αντικειμενικά , χωρίς περιστροφές και ιδιοτέλειες και λάβουμε υπόψη τις θέσεις που διατυπώνουν πολιτικοί παράγοντες της Ευρωζώνης και ευρύτερα της ΕΕ , μπορούμε να διαπιστώσουμε, ότι στο βάθος και με την διαφαινόμενη καθαρότητα,  την ταύτιση θέσεως, με τις  πολιτικές ομάδες του εσωτερικού, κυρίως τα αντιπολιτευτικά κόμματα , που αφορά κοινή προοπτική, του πως θα επιταχυνθεί η ανατροπή της σημερινής κυβέρνησης,
  
  Εκτιμάται λοιπόν από τα διαφαινόμενα, ότι η σημερινή Ευρώπη δεν θέλει μία αριστερή κυβέρνηση, να αναταράξει τα νερά της...  Κωλυσιεργεί λοιπόν τις διαπραγματεύσεις σφίγγοντας όλο και ποιο πολύ, μέρα με την ημέρα, τα οικονομικά μέτρα, μέσω των θέσεων, που προβάλλουν εκάστοτε οι θεσμοί.  Απώτερος στόχος είναι να επέλθει η ανυποληψία και η αποτυχία της κυβέρνησης, να διαπραγματευθεί στα επίπεδα θεσμών και πολιτικής. Αυτό θα έχει ως τελικό αποτέλεσμα την μέγιστη δυσφορία των πολιτών, ώστε να συνδράμουν και αυτοί οικειοθελώς για να καταγραφεί,  ως σκέψη,  η ανατροπή.
  
   Από την άλλη πλευρά η αντιπολίτευση , από την έναρξη της διακυβέρνησης , άρχισε να παρουσιάζει, αρχικώς κεκαλυμμένα αλλά με "γεωμετρική πρόοδο" την θέση της, φτάνοντας στην αποκορύφωση και ανοικτά πλέον να επιδιώκει την ανατροπή.

  Το θέμα είναι,  εάν αυτός ο στόχος  (ΕΕ - αντιπολίτευσης) επιτευχθεί  ή  θα πρυτανεύσουν από όλες τις πλευρές, συμβιβαστικές θέσεις , οι οποίες θα βγάλουν από το τέλμα, την ανησυχία, τον φόβο και την αβεβαιότητα τους Έλληνες πολίτες και όσον αφορά το μέλλον όλων μας. Ίδωμεν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: