ΑΠΟΨΕΙΣ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ STOXASTIS1963

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

(Mέρκελ-Σόϊμπλε)... Φιαχτή η κρίση;;; στην Ε.Ε


     Η "φτιαχτή" κρίση , κατά πολλούς ειδικούς και μη ,  από τον εσκεμμένο υπερδανεισμό , που ενέσκηψε εντός της Ευρωζώνης και με πρώτο θύμα και πειραματόζωο την Ελλάδα , ακολουθεί όπως διαφαίνεται ευρύτερα  ο υπόλοιπος Νότος  στην φτώχεια και την εξαθλίωση .

     Προκειμένου για εμάς , ας  όψονται αυτοί , που μας πήγαν και μάλιστα παρακαλετά  στο ΔΝΤ και υπό τις ευλογίες της Γερμανίας, που συνδέθηκε προαποφασισμένα και υστερόβουλα... σε κοινό σκοπό με το ΔΝΤ,  δηλαδή της  δημιουργίας της τρόϊκας και της οικονομικής αιχμαλωσίας , που οδηγεί κατάφωρα στην πλήρη ένδεια .

       Η απαράδεκτη θέση της Γερμανίας (κ. Μέρκελ-κ. Σόϊμπλε) για την "εν πολλοίς φτιαχτή" κρίση στην Ευρωζώνη , μας γεννά πάμπολλα ερωτήματα , για το τι θέλει, το τι επεδίωξε και τι επιδιώκει τελικά σήμερα, ώστε να δεχθεί και να διατηρεί το ληστρικό ΔΝΤ στην Ευρωζώνη . Ο οργανισμός αυτός καθαρά κερδοσκοπικός και εκτός των βασικών αρχών της συστάσεως της Ευρωπαϊκής Ένωσης , έχει βαρύνουσα γνώμη σήμερα για τα τεκταινόμενα στην Ευρωζώνη .

     Η Γερμανία λοιπόν , που παριστάνει την απόλυτο και κυρίαρχο δύναμη  στην Ευρωζώνη και προβάλλει εαυτόν ως τον αυταρχικό ηγεμόνα , συνεπικουρούμενη από  ορισμένα έντυπά της , που θέλουν να λέγονται σοβαρά ,  παρουσίασαν στο παρελθόν  την θεά Αφροδίτη κατά ένα αδιάντροπο , ανοίκειο και πρόστυχο τρόπο του... "δάκτυλου"... και επίσης να χλευάζουν σαρκαστικά...  <<...να πουλήσετε μερικά νησιά σας και την Ακρόπολη για να ξεχρεώσετε...>> Θα πρέπει να καταλάβει ,  ότι με την στάση της αυτή , κυρίως απέναντι στην  Ελλάδα  και τον Νότο ,  οδηγεί σε μέγιστη κρίση την Ευρωζώνη , η οποία κρίση θα αποβεί τελικά   μοιραία , για την συνοχή και την μελλοντική υπόσταση της Ευρωζώνης .

        Εάν πράγματι θέλει  το καλό της Ευρωζώνης η Γερμανία και επιδιώκει να ξεπεραστεί η κρίση δανεισμού των  μελών , που την απαρτίζουν κυρίως του Νότου, τότε δεν πρέπει να αφήνει αποχρώσεις ενδείξεις , ότι δεν την ενδιαφέρει σύντομα ή και βραχυπρόθεσμα η κατάρρευση της Ευρωζώνης, στηριζόμενη προφανώς στους ομολογουμένως καλούς δημοσιονομικούς δείκτες της .
Οι ενδείξεις αυτές δημιουργούν την υποψία μήπως το επιδίωξε και το επιδιώκει αδιαφανώς , δηλαδή την κατάρρευση του Ευρώ , βασιζόμενη στο ισχυρό Μάρκο που θα έχει , μετά την εξαφάνιση του Ευρώ και εκτιμάται , ότι αφήνει να υποβόσκει ο ακήρυκτος πόλεμος, που έχει ενσκήψει εδώ και χρόνια του δολαρίου κατά Ευρώ και κατατρώει ύπουλα την πραγματική του αξία .

    Υπάρχουν ακόμη και οι καλοθελητές παπαγάλοι , που αναφέρονται στο GEURO για την Ελλάδα και τον Νότο , που δεν είναι τίποτε άλλο ,  μια από τις εναλλακτικές θέσεις κάτω από το τραπέζι , οι οποίες μαγειρεύονται υπόγεια και προσφέρουν λύσεις δέσμευσης και αποικιοκρατικής υποταγής στους τοκογλύφους δανειστές της Ευρώπης .  Πίσω όμως από αυτούς , εκτιμάται , ότι βρίσκονται τα  συμφέροντα των μεγάλων οικονομικών τραστ τραπεζών και όχι μόνον , που αντανακλούν στην υποκρύπτουσα υιοθέτηση της   Γερμανίας και των συν αυτή ομοϊδεατών της . 

       Ήγγικεν λοιπόν η ώρα και ο ανεπιστρεπτί χρόνος για την συσπείρωση των αδυνάτων και καταπιεσμένων της Ευρωζώνης...  Αυτή η λανθασμένη πολιτική , όπως επισημαίνουν όλοι οι σώφρονες ανεξάρτητοι οικονομολόγοι και λοιπές σοβαρές παγκόσμιες προσωπικότητες , μη ενταγμένοι στην "μαφία" των δολοπλόκων στυγερών τοκογλύφων δανειστώ , που υποθάλπονται από τους "λεγόμενους" μεγάλους κρατούντες προεξάρχουσας της Γερμανίας . Αυτό οδηγεί σε άμεσα αδιέξοδα την Ευρωζώνη ,  με όλες τις δυσμενείς επιπτώσεις στα μέλη κράτη και κυρίως των αδυνάτων ,  που  οδηγούνται αυτά αναπότρεπτα στην φτώχεια και την εξαθλίωση .

Δεν υπάρχουν σχόλια: