ΑΠΟΨΕΙΣ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ STOXASTIS1963

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Απορίας Άξιον...



ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ από VOICENEWS (στο διαδίκτυο)

5 χρόνια φυλακή και πρόστιμο αν ταΐζεις μόνο Έλληνες…

<<...Περάστηκε στα μουλωχτά μαζί με το σύμφωνο συμβίωσης η εν λόγω τροπολογία που θέλει η προσφορά αγαθών και υπηρεσιών σε Έλληνες να τιμωρείται με φυλάκιση έως πέντε χρόνια και πρόστιμο 1.500 ευρώ λόγω της απόκλισης ατόμων διαφορετικής φυλής , χρώματος καταγωγής ή σεξουαλικού προσανατολισμού.
Πιο αναλυτικά πρόκειται για τροπολογία που κατατέθηκε εντός του Συμφώνου Συμβίωσης και τονίζει επίσης πως αν η προσφορά βοήθειας είναι για παραπάνω από έναν Έλληνες(δηλαδή δεν περιλαμβάνει αλλοδαπούς και ομοφυλόφιλους) η φυλάκιση θα αγγίζει τα 5 χρόνια και το πρόστιμο τα 25.000 ευρώ. 
Τα συμπεράσματα δικά σας…>>

Οι ΑΠΟΨΕΙΣ σχολιάζουν το παραπάνω συγκεκριμένο δημοσίευμα:
Δηλαδή εάν (όποιος-κάποιος), που διαθέτει σχετική οικονομική ευρωστία, για αγορά προϊόντων διατροφικής ανάγκης και τα οποία τα καταμερίζει σε πακέτα 30-40-50 κλπ τεμαχίων και τα πηγαίνει σε μία φτωχογειτονιά ΕΛΛΗΝΩΝ για να τα μοιράσει... 
διώκεται ποινικά;;;;  Εάν... λέω εάν,  τούτο αυτό συμβαίνει ο τυφλωμένος παραλογισμός δεν έχει όρια και αυτό με νόμο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ κράτους. Εύγε... λοιπόν προς όλους τους ψηφίσαντες !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: