ΑΠΟΨΕΙΣ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ STOXASTIS1963

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Μαστίγιο...Καρώτο..από Ε.Ε.... Οι Δικοί μας ...το ίδιο Βιολί...



  Παλιά η συνταγή αλλά πάντα επίκαιρη όποτε εφαρμόζεται..."Το μαστίγιο και το καρώτο "....

        Μας δουλεύουν οι κύριοι της Ε.Ε (δηλαδή η Γερμανία) . Πριν δύο ημέρες το δίδυμο , ο πολύς  Σόϊμπλερ και η μεγάλη ηγέτης Μέρκελ μας άφηναν να εννοηθεί , ότι μπορεί να μας αποπέμψουν από την Ευρωζώνη.  Με το πέρασμα των δύο ημερών , τα πράγματα αλλάζουν άρδην και η Ελλάδα πάει καλά και κάνει μεγάλες θυσίες ...δηλαδή πριν δύο ημέρες δεν υπήρχαν οι θυσίες;... Στην περίπτωση αυτή η λαϊκή μούσα θα έλεγε με μεγάλη ευκολία...."άρμεγε λαγούς και κούρευε χελώνες".
Πιστεύουμε πως η μεταμόρφωση των Γερμανών έχει άμεση σχέση και πρέπει να συνδυαστεί με την πλήρη "υποταγή" και του ετέρου αρχηγού των μεγάλων κομμάτων με την επίσκεψή του στην Γερμανία .Το δε πρόσχημα προφανώς είναι , η ανάπτυξη... δια μέσου των μεγάλων  Γερμανικών τραστ .  Οπότε επέρχεται και η πλήρης οικονομική άλωση της Ελλάδας , αφού η παραχώρηση  της Εθνικής κυριαρχίας έχει ήδη επέλθει ,  όπως παραδέχθηκε πρόσφατα ο λαλίστατος Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

       Ε....ρε....Ελλάδα τι σου επιφύλαξαν να πάθεις , οι άφρονες διαχρονικοί πολιτικοί (όχι όλοι) , οι οποίοι αφού δέσανε και προεξόφλησαν την ύπαρξή τους στα σίγουρα με τον επαίσχυντο νόμο  "περί ευθύνης Υπουργών" και της Αρχής "προσωπικών δεδομένων" , προχώρησαν με τα "καρντάσια" ημέτερους και παρατρεχάμενους σε συμφεροντολογικές οικειοποιήσεις πολλών μορφών ....χωρίς να βλέπουν και να τους ενδιαφέρει το τι αφήνουν πίσω τους...


       Η πρόταση των 90 βουλευτών , να μην ισχύουν οι διατάξεις  "περί απορρήτου και περί προστασίας προσωπικών δεδομένων , που αφορούσε την περιουσιακή κατάσταση των πολιτικών προσώπων ...δεν πέρασε ως τροποποίηση ...και οδηγήθηκε στο κάλαθο των αχρήστων  με την συγκατάθεση του αρμόδιου Υπουργού προφασιζόμενος , ότι πρέπει να μελετηθεί ευρύτερα το όλο θέμα. Το δε καταπληκτικό... κανείς από τους 90 ,  που κατάθεσαν την πρόταση δεν έλαβε τον λόγο για να υποστηρίξει την τροπολογία. Δηλαδή θα έλεγε κάποιος  φίλος του ποδοσφαίρου "ο αγώνας σικέ". Δηλώθηκε λοιπόν και επίσημα , δια μέσου της βουλής , ότι το ...ίδιο βιολί... συνεχίζεται και σήμερα από τους κρατούντες


         Ας ελπίσουμε , ότι αυτή την φορά , αυτοί που θα προκύψουν από τις επερχόμενες εκλογές θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και θα εξαφανίσουν την κοινοβουλευτική λαίλαπα ,  σε όλες τις μορφές της , που έχει ενσκήψει σαν  απρόσμενη καταιγίδα τώρα τελευταία.  Θα ανανεώσουν την ελπίδα του Έλληνα για ένα καλλίτερο αύριο , ενώ συγχρόνως να αποκαταστήσουν τις αδικίες που συσσωρεύτηκαν δυσβάστακτα  τα τελευταία 2,5 χρόνια  , στις πλάτες του απλού  πολίτη  (συνταξιούχου , μισθωτού και του απλού μαγαζάτορα). 

Δεν υπάρχουν σχόλια: