ΑΠΟΨΕΙΣ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ STOXASTIS1963

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

...Ομολόγων ...Συνέχεια... (Η Φερεγγυότητα και η Αξιοπιστία )



             Ένα αξιόπιστο και φερέγγυο κράτος , για να το εμπιστεύονται οι πολίτες του , πρέπει να έχει συνέπεια και συνέχεια.

           Οι ΑΠΟΨΕΙΣ  αναφέρονται στην από 11-3-2012 ανάρτηση με τίτλο  ...Τα Ομόλογα....Ιδιωτών...και συμπληρώνουν με την παρατήρηση , ότι αυτοί ,  που έπρεπε και πρέπεινα ενσκήψουν στο υπόψη θέμα των ομολόγων ,  βλέπουμε με μεγάλη απογοήτευση να "σφυρίζουν" αδιάφορα , προφασιζόμενοι προφανώς την εφαρμογή του "μεγαλειώδους"...κουρέματος...

              Οι άνθρωποι έχουν τώρα άλλη απασχόληση , οι λεγόμενοι  "καρεκλάκιδες" έχουν πέσει με τα μούτρα και εργάζονται πυρετωδώς για να μην χάσουν τις "καρέκλες" τους και τα οφίτσια τους .
Αδιαφορούν για εκείνους , που εν πολλοίς εξαναγκάσθηκαν στην αποδοχή παραλαβής ομολόγων έναντι οφειλομένης παροχής.  Εδώ πρέπει να αναφερθούμε και σε εκείνους τους μικρούς καταθέτες , που πίστευσαν ότι τα ομόλογα είναι η εξασφάλιση των χρημάτων τους , με εχέγγυο το κράτος .

            Η φερεγγυότητα και αξιοπιστία της πολιτείας , για το θέμα αυτό ,  οδηγήθηκε στον... καιάδα... Επαναλαμβάνεται ότι η πολιτεία έχει την υποχρέωση να στηρίξει τους εξαναγκασθέντες και μικρούς ομολογιούχους ....το πώς ;.... υπάρχουν πολλοί τρόποι ...φτάνει να  να το θελήσουν και να ενσκήψουν στο πρόβλημα  , οι έχοντες την εξουσία .

Δεν υπάρχουν σχόλια: