ΑΠΟΨΕΙΣ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ STOXASTIS1963

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Αντί...Αλληλεγγύης....τα Ολέθρια...( Εκβιασμός - Διλήμματα )





       Η Ελλάδα του 2012 εδώ και δύο χρόνια βρίσκεται στην χειρότερη οικονομική κατάσταση  , που έχει βρεθεί ,  με εξαίρεση την περίοδο του 2ου παγκόσμιου πολέμου 1941-1945 δηλαδή της κατοχής.

          Σήμερα οι πανάξιες αρχές της διακήρυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης , αντικαθίστανται με εκβιασμούς και διλήμματα για υποταγή και υποτέλεια .

      Ο δανεισμός μιας χώρας που βρίσκεται σε κατάσταση ενός βήματος από την οικονομική κατάρρευση και βρίσκεται προ της "αγχόνης", που λέγεται χρεωκοπία , υποκύπτει σε κάθε είδους εκβιασμούς και διλήμματα , που επιφέρουν την οικονομική υποταγή ,  με τελικό αποτέλεσμα και την Εθνική υποδούλωση.

         Προκειμένου όμως για την Ελλάδα μια χώρα της Ευρωζώνης , οι  εκβιασμοί , τα διλήμματα , οι δανειακές συμβάσειςοι  δεσμεύσεις και οι απορρέουσες υποχρεώσεις , δεν έπρεπε να έχουν την χροιά της υποτέλειας και της απώλειας της Εθνικής κυριαρχίας , όπως επίσης και της δέσμευσης του δημόσιου πλούτου . Όλα αυτά υποδηλώνουν πεντακάθαρα τα ίδια συμφέροντα και την ιδιοτέλεια ,  που διέπουν σήμερα την Ε.Ε και κυρίως την Γερμανία , που θέλει να παρουσιάζεται με ηγεμονική αμφίεση .

         Εκείνο που πρέπει να τονιστεί ιδιαίτερα είναι ότι η Ε.Ε απέχει τα μέγιστα από τις διακηρύξεις , της ισοτιμίας ,της αλληλεγγύης  και της δικαιοσύνης...που πρεσβεύει... αλλά προφανώς έχει ηθελημένα... λησμονήσει ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: