ΑΠΟΨΕΙΣ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ STOXASTIS1963

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Το Ξύπνημα.... του ΕΘΝΟΥΣ ... (Προτροπές)

    Αποτέλεσμα εικόνας για λαιμητόμος


  • Αναδημοσίευση
  • Μετά από τον συνεχή άφρονα δανεισμό, από τις εκάστοτε κυβερνήσεις , εδώ και δεκαετίες, η χώρα δεσμεύθηκε τόσο πολύ , ώστε σήμερα να επικρέμαται η λαιμητόμος για την θανάτωση της.
  • Η εν πολλοίς αυτή...  η φτιαχτή...  συγκυρία άνοιξε την όρεξη και τώρα  την εκμεταλλεύονται οι αδίστακτοι διεθνείς αδηφάγοι τοκογλύφοι, οι οποίοι επέπεσαν , 
ως γύπες  χώρας της μακρινής Ασίας (Θιβέτ), όπου οι νεκροί αποτελούν βορά αυτών των όρνεων. 
  • Προφανέστατα με αυτά που ζούμε σήμερα , είναι να βάλλουν χέρι, κεκαλυμμένα, στο ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου της χώρας, επίγειου,  υπόγειου και υποθαλάσσιου. Αυτό δηλώνεται εδώ και μία πενταετία από τα πειθήνια φερέφωνα τους (ΜΜΕ), να λένε... καγχάζοντας... Να πουλήστε την Ακρόπολη και νησιά σας για να ξεχρεώσετε.... Επίσης πιέζουν αφόρητα , πουλήστε τον υπάρχοντα δημόσιο πλούτο σας.... γη , λιμάνια, αεροδρόμια και ότι υπάρχει υπόγεια και υποθαλάσσια. 
  • Στο σημείο αυτό οι ΑΠΟΨΕΙΣ θέτουν τον εξής προβληματισμό. Ο δημόσιος πλούτος της χώρας ανήκει, ως περιουσιακό στοιχείο, στους Έλληνες,  με διαχειριστές,  τις εκάστοτε κυβερνήσεις, ως εκ τούτου η πώληση πρέπει να έχει την έγκριση του ιδιοκτήτη Έλληνα πολίτη...

Προτροπές.


    Αποτέλεσμα εικόνας για κερί
  •    Το κερί της ΕΛΛΑΔΑΣ λιώνει ... απομένει στο τέλος ο άχρηστος σπάγκος ... Απανταχού Ταγοί του ΕΘΝΟΥΣ ομονοήσετε και να συνδράμετε ακραιφνώς ,  για την σωτηρία της ΠΑΤΡΙΔΑΣ
  •     Ο δυναμισμός του ΕΘΝΟΥΣ πρέπει να ξυπνήσει  και  να  θριαμβεύσει,  όπως  το πραγματοποίησε   σε   προγενέστερους καιρούς.


 .  Στο πεπερασμένο διάβα της μηδαμινής ζωής,  μπροστά στην αιωνιότητα , από κάθε ανθρώπινη οντότητα παραμένει μόνον ...το ταξίδι της ψυχής , μετά τον αναντίρρητο και ανίκητο θάνατο.

  •  Εσείς που μύχια αισθάνεστε ΕΛΛΗΝΕΣ και που έχετε την δυνατότητα βοήθειας να σωθεί η Ελλάδα , από την επερχόμενη καταστροφή , ακολουθείστε τα αχνάρια των μεγάλων ευεργετών του ΕΘΝΟΥΣ , κάντε-το τώρα , προτού είναι πολύ αργά και έλθουν τα χείριστα... για την χώρα.



Δεν υπάρχουν σχόλια: