ΑΠΟΨΕΙΣ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ STOXASTIS1963

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Μπούκα.... Μάσα...

        Διάβασα στο διαδίκτυο 8-3-15, το πως χειρίστηκε το ΒΗΜΑ (οικονομία) την συνέντευξη του Υπουργού οικονομικών  κ. Βαρουφάκη , που ούτε λίγο ούτε πολύ , εκτιμάται, ότι η εφημερίδα συντάχθηκε με την θέση του "φερέφωνου" Ιταλού δημοσιογράφου, ο οποίος αναφέρθηκε ψευδώς και διαστρέβλωσε , σε σχετική ερώτηση (εάν δεν αποδεχθεί η ΕΕ το σχέδιο της Ελλάδας), ότι ο Υπουργός απάντησε .... με δημοψήφισμα για το ευρώ....  Την διαστρέβλωση αυτή είναι πασιφανέστατο , ότι έμμεσα την επικροτεί μία Ελληνική εφημερίδα , που θέλει να κατατάσσεται στις σοβαρές εφημερίδες της χώρας .
Δεν φτάνει μόνο αυτό αλλά ακολουθούν και άλλα πολλά ειρωνικά και απρεπή σχόλια... ανωνύμων ... σχεδόν όλα στο ίδιο "μοτίβο" .
  
        Οι ΑΠΟΨΕΙΣ εκτιμούν και διατυπώνουν, ότι ο κύριος (γιατί μπορεί να είναι ο ίδιος... των σχολίων αυτών...) ή οι κύριοι αυτοί, να  πρόκειται για "ημέτερους, παρατρεχάμενους και καρντάσια" της χρυσής 5ετίας του 2010-2014 .
Σήμερα φαίνεται να  χάνουν την "μπούκα-μάσα" και να βγάζουν όλη την χολή τους.... Ασφαλώς περνάνε στο "ντούκου"την όλη δυστυχία και την ένδεια του μέσου και φτωχού Έλληνα , γιατί τεκμαίρεται, ότι δεν τους άγγιξαν τα μνημόνια και το ξεπούλημα της Ελλάδας, από την ιταμή και δουλοπρεπή δανειακή σύμβαση που υπογράφτηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: